SIDOV SRL iti stocheaza produsele comandate pana la preluarea de catre client, in conditii optime Prelucrarea lemnului se face cu utilaje profesionale manuite de personal calificat pentru a botine produse de cea mai inalta calitate la un pret corect SC Sidov SRL Neamt Noi iti prelucram lemnul ti-l incarcam si asiguram calitatea ireprosabila a acestuia si o reputatie ireprosabila de 7 ani de zile. Va asteptam! Pagina de start SC SIDOV SRL NEAMT Cateva cuvinte despre SC SIDOV SRL - scurt istoric si colaboratori SC SIDOV SRL - cherestea, dulapi, grinzi, capriori, scandura si multe altele Preturi fara concurenta la cherestea, dulapi, capriori, grinzi si alte produse lemnoase Lasam imaginile sa vorbeasca pentru noi. Vizionare Placuta! Datele Contact SC Sidov SRL Neamt - producator de cherestea, capriori, dulapi, grinzi, scandura, si multe alte produse lemnoase

Copyright © 2011 SC SIDOV SRL Toate Drepturile Rezervate

Grafica si Promovare by: Mouse Media Services

Dragusanu Ion - Admonistrator: 0744.518.814

Dragusanu Liviu - Director Economic: 0743.903.038

TEL/FAX: 0233.296.449

e-mail: contact@cherestea-sidov.ro

SC SIDOV SRL va ofera cherestea la o gama variata de dimensiuni si o calitate ireprosabila si bineinteles la un pret competitiv Productie cherestea

Busteanul de rasinoase este adus din padure si depozitat  in zone speciale ale societatii, in comuna Piatra Soimului apoi este sortat in functie de calitate, lungime, grosime.

Lemnul sortat este transportat in rampele gaterelor unde este cojit, fasonat la capete si introdus in gatere pentru taiere. Se folosesc mini gatere tip Husqvarna Basic pentru taierea lui orizontala cu panze de otel tratat speciale, obtinandu-se astfel cherestea, grinzi, dulapi, capriori, rigle pentru constructii.

Deasemenea scandura de 24 mm grosime este tivita la circulare speciale la dimensiunile pe latime si lungime cerute de catre clienti.

La noi se obtine procesarea primara a lemnului, nedeschizand inca hale de prelucrare pentru mobila, tamplarie, uscare, etc.

Lista produse

Cherestea

grosime - 24 mm si alte grosimi dupa preferinte

Dulap

pentru constructii sau mobile grosime: 48-50 mm

Rigle pentru acoperisuri

25 mm pe 50 mm la 3-4 m lungime

Capriori pentru acoperisuri

8/8 ;10/8 ;10/10, de la 4 m pana la 10 m lungime

Grinzi pentru acoperisuri

de la 14/12; 14/14; 16/14; 15/15 sau chiar 20/20

Alte servicii

Click aici pentru a viziona intreaba lista de produse...