SIDOV SRL iti stocheaza produsele comandate pana la preluarea de catre client, in conditii optime Prelucrarea lemnului se face cu utilaje profesionale manuite de personal calificat pentru a botine produse de cea mai inalta calitate la un pret corect SC Sidov SRL Neamt Noi iti prelucram lemnul ti-l incarcam si asiguram calitatea ireprosabila a acestuia si o reputatie ireprosabila de 7 ani de zile. Va asteptam! Pagina de start SC SIDOV SRL NEAMT Cateva cuvinte despre SC SIDOV SRL - scurt istoric si colaboratori SC SIDOV SRL - cherestea, dulapi, grinzi, capriori, scandura si multe altele Preturi fara concurenta la cherestea, dulapi, capriori, grinzi si alte produse lemnoase Lasam imaginile sa vorbeasca pentru noi. Vizionare Placuta! Datele Contact SC Sidov SRL Neamt - producator de cherestea, capriori, dulapi, grinzi, scandura, si multe alte produse lemnoase

Copyright © 2011 SC SIDOV SRL Toate Drepturile Rezervate

Grafica si Promovare by: Mouse Media Services

Dragusanu Ion - Admonistrator: 0744.518.814

Dragusanu Liviu - Director Economic: 0743.903.038

TEL/FAX: 0233.296.449

e-mail: contact@cherestea-sidov.ro

SC SIDOV SRL va ofera cherestea la o gama variata de dimensiuni si o calitate ireprosabila si bineinteles la un pret competitiv Despre Sidov SRL

SC Sidov SRL Piatra Soimului s-a infiintat in anul 2004, cu scopul de a deservi persoanele fizice din zona orasului Roznov, cu materiale de constructii din lemn de rasinoase.

In primii 2 ani am lucrat doar pentru personae fizice si am reusit, printr-o foarte buna reclama facuta de catre clientii nostri sa deservim tot mai multe comune din judetul Neamt: de la Roman pana la Piatra Neamt si de la Piatra Neamt pana la Buhusi.

Din 2007-2008 ne-am extins si am achizitionat mai multe utilaje de prelucrare a lemnului si am inceput colaborari cu societati mari in constructii cum ar fi SC Energoterm Piatra Neamt, SC TLSIT SRL, numeroase primarii din judet si alte firme producatoare de mobile private: SC Nordarin SRL, SC Mobilart Roznov SRL, etc.

Din 2009 am inceput export cu materiale de constructii de rasinoase si cherestea, toate dimensiunile si preferintele cerute de catre clienti externi, clientii fiind majoritari din Grecia, Spania, Italia si Macedonia, precum si Bulgaria.

Localizare!

Loading...